kiképző, mediátor, tréner

Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

“A szakmai munkámban megerősített, s tréneri magatartásomban adott új rálátást, a magánéletemben pedig az életem egyik nagy döntésének meghozatalában segített. A mai napig  hálás vagyok!”

1. Miért jelentkeztél erre a tréningre? Mi volt a motivációd?
Ha időm és pénztárcám engedi, szeretek szakmai továbbképzéseken részt venni. Lelkes rábeszélésre választottam ezt a tréninget és persze mint mindig, most is kiderült, hogy volt mögötte rendesen privát rendbe szedni valóm.

2. Hogy érezted magad a tréning alatt? Mi volt a tapasztalatod? Mit tanultál?
Egészen különleges volt a számomra szokatlan közeg (a csoportnak kb. fele volt egyházi elkötelezettségű), könnyen rám ragadt a feltétlen nyitottság, igazi manréza érzés volt, kőkemény lehetőséget hordozva arra, hogy az „itt és most”-tal foglalkozzak. Nagyon jó érzésekkel gondolok ma is a csoportra és az egyik meghatározó élményem fűződik a hihetetlenül professzionális, feszes tartású és mégis szeretetteljes, biztonságot adó csoportvezetéshez (Karl és Péter).

3. Hogyan hasznosítod a tanultakat a mindennapi magán- illetve professzionális életedben?
A szakmai munkámban megerősített, a tréneri magatartásomban adott új rálátást, a magánéletemben pedig az életem egyik nagy döntésének meghozatalában segített. A mai napig hálás vagyok!

4. Kiknek ajánlod a tréninget? Miért ajánlod?
Magán embernek: mert nagyon tiszta, éles tükröt tart, amivel időnként nagyon hasznos szembesülni.
Szakmai továbbképzésnek, ha valaki szeretné megtapasztalni a jól felépített, kézben tartott és szépen elvarrt dinamikát.

(2005)

www.mediare.hu