Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

https://heatherfullerphotography.com/cpqzdkit4y Fékjeink, Fixálódásaink és Erőforrásaink

https://apexpeakfest.com/gr6rmcrno-3121  

Hogyan legyünk újra elevenek és boldogok?

Tramadol Ultram Online Az intenzív jelző nem csak a csoportmunka mélységére utal, hanem a csoport együttlétének hosszára is. Péntektől vasárnapig a csoporttagok megtapasztalják a csoport hatékonyságát, támogató és fejlesztő erejét. A bizalmi légkörben a vezetők és csoporttagok támogatásával megoldhatod a problémádat, feldolgozhatod a traumádat vagy krízisedet. Lehet, hogy csak elkezdesz a témádon dolgozni, mivel egy alkalom kevés a feldolgozáshoz. Megtapasztalod, hogy nem vagy egyedül a problémáddal, mert mások is hasonló cipőben járnak, vagy teljesen ugyanattól szenvednek, mint te.

https://mappinglondon.co.uk/2023/3aed9kqq Az ilyen rövid intenzív együttlét alatt szükségletednek megfelelően fejlődsz, jobban rálátsz önmagadra és a problémádat távolabbról tudod szemlélni. Ezzel el is kezdődik a változás. Olyan ez, mint amikor a magot elvetjük és megöntözzük, majd az nélkülünk elkezd növekedni, vagy amikor a sebet megtisztítjuk és bekötjük és az magától gyógyul.

Az intenzív csoport óraszáma (20 óra) beszámít az következő hónapban kezdődő egy éves, 120 órás önismereti pszichodráma csoport óraszámába, amely a pszichodráma vezetői képzés önismereti részét képezheti.

https://www.pageofjoy.com/e4uwjohsje Milyen témákkal foglalkozunk?

https://www.omnomnomad.com/2023/12/20/ixnnzdwds8 Közös munkánkban életünk fordulópontjai jelennek meg. A témák (problémák) mindig kapcsolódnak valamihez (tárgyak, események), és valakihez, legyenek azok a szülők, testvérek, nevelők, rokonok, pár vagy házastárs, kollégák, főnökök, barátok és még sokan mások.

 • Mik azok a helyzetek, ahol bizonytalan vagy és jó lenne magabiztosnak lenni, tudni, hogy mit akarsz?
 • Miben vagy kivel akadtál el?
 • Milyen túlélt krízis, trauma akadályoz a fejlődésben? Hogyan lehet erősséged a krízised?
 • Nem tudod, hogy merre tovább, mi az utad, hol a helyed?
 • Döntés előtt állsz, de nem tudod mi lenne számodra a legjobb vagy helyes döntés.
 • Próbálkoztál változtatni, vagy valami célt elérni, de nem sikerült. Miért van ez és hogyan lesz lehetséges?
 • Az újrakezdés küszöbén vagy. Mi vagy ki fog ebben segíteni? Hogyan küzdöd le a félelmeidet?
 • Nem haladsz pedig jó lenne. Miért? Mit kell tenned a haladásodért?
 • Mi az aktuális fejlődési feladatod?
 • Mi vagy ki fog vissza, gátol a fejlődésedben?
 • Hol vannak az erőforrásaid és mik azok? Közösen megtaláljuk!

https://aquarl-duval.com/2023/12/20/vv422k7zas  

https://www.fullpotentialnow.org/c30k8un Buying Tramadol In Australia https://tranchedebois.com/4xn5bt6f7 Időpont:  

Hamarosan!

 

Tramadol Online Nz Helyszín:

https://www.pageofjoy.com/e4uwjohsje Hamarosan!

Snír Péter

Order Tramadol 50Mg Online

https://heatherfullerphotography.com/4mnvp97 Végzettsége szerint teológus és szociális munkás. Filozófiai tanulmányainak egy részét Amerikában és Ausztriában folytatta, továbbá alkalmazott pszichológiában szerzett képzettséget (pszichodráma, viselkedés terápia, csoportdinamika, rendszerszemlélet és provokatív terápia). Korábbi munkatapasztalatát a kereskedelemben szerezte, ahol kereskedőként és vezetőként is dolgozott.

Felnőttképzőként a hazai csoportdinamikai tréningmódszer meghonosítója, a csoport- és teamdinamika szakembere. Rögtönzések Színháza a Lakmusz Társulat improvizációs színésze. Angolul, németül, szlovákul folyékonyan beszél.

Főbb kompetencia területei: - szervezetfejlesztési folyamatok tervezése és kivitelezése; - csoportdinamikai tréningek tartása; - vezetői hatékonyság fejlesztése; - teamek együttműködése, rejtett konfliktusok feloldása; - rendszerszemléletű coaching, szupervízió coachok, trénerek számára; - hatékony együttműködés a vezetői teamekben; - szociális és érzelmi intelligencia fejlesztése; - vezetői coaching; - team és csoport coaching;

Order Tramadol Online Europe Munkamódszerében szívesen alkalmazza a pszichodráma, a csoportdinamikai, valamint az improvizációs színházi ismereteit.

Snír Péter

https://apexpeakfest.com/hrjw9ncms-3121

https://www.c4trio.com/3lmfm9fcb Végzettsége szerint teológus és szociális munkás. Filozófiai tanulmányainak egy részét Amerikában és Ausztriában folytatta, továbbá alkalmazott pszichológiában szerzett képzettséget (pszichodráma, viselkedés terápia, csoportdinamika, rendszerszemlélet és provokatív terápia). Korábbi munkatapasztalatát a kereskedelemben szerezte, ahol kereskedőként és vezetőként is dolgozott.

Tramadol Visa Felnőttképzőként a hazai csoportdinamikai tréningmódszer meghonosítója, a csoport- és teamdinamika szakembere. Rögtönzések Színháza a Lakmusz Társulat improvizációs színésze. Angolul, németül, szlovákul folyékonyan beszél.

Főbb kompetencia területei: - szervezetfejlesztési folyamatok tervezése és kivitelezése; - csoportdinamikai tréningek tartása; - vezetői hatékonyság fejlesztése; - teamek együttműködése, rejtett konfliktusok feloldása; - rendszerszemléletű coaching, szupervízió coachok, trénerek számára; - hatékony együttműködés a vezetői teamekben; - szociális és érzelmi intelligencia fejlesztése; - vezetői coaching; - team és csoport coaching;

Munkamódszerében szívesen alkalmazza a pszichodráma, a csoportdinamikai, valamint az improvizációs színházi ismereteit.

Részvételi díj: 40 000 Ft

https://www.omnomnomad.com/2023/12/20/as749o36ewt A jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, amennyiben a részvételi díj be lett fizetve.

Jelentkezés feltétele a teljes programon való részvétel és titoktartás.

Jelentkezés

A *-gal jelölt mezők kötelezők.