„Az embert nem tudod megtanítani semmire, de segítheted, hogy önmaga találja meg a választ.“ Galileo Galilei.

Képzett, nagy tapasztalattal rendelkező trénerek, coachok és tanácsadók vagyunk. Az emberi és szervezeti fejlesztésre vonatkozóan közös értékeket és felfogást képviselünk. Ezenkívül mindannyian ismerjük illetve képviselői vagyunk a csoportdinamikai módszernek. E szemléleten túl összeköt bennünket az is, hogy jártasak vagyunk más, az egyén, csoport, team és a szervezetek jobb működését szolgáló szakterületeken, mint a mediáció, szupervízió, pszichodráma, gestalt, Neuro-Lingvisztikus Programozás, szervezetfejlesztés és HR-tanácsadás. Bár sok elméleti irányzatot ismerünk, egyetlennek sem vagyunk rabjai.

Munkánk során fontosnak tartjuk az ügyfeleinkkel kialakított kölcsönös bizalmat, a világos megállapodásokat és együttműködést. Fejlesztési megoldásainkat kreatív módszerek alkalmazásával, mindenkor az adott helyzethez, szervezethez és egyénre szabottan alakítjuk ki.

Célunk

Célunk, hogy munkánk által ügyfeleink olyan kulcskompetenciákat sajátítsanak el, illetve olyan eszközök birtokába jussanak, amelyek révén rugalmasan tudnak alkalmazkodni a szűkebb és tágabb környezetükben fellépő változásokhoz. Munkánk során mindig szem előtt tartjuk, hogy ügyfeleink kibontakoztathassák kreativitásukat, megtanuljanak segíteni önmagukon, és folyamatosan megújulva, “önjáróan” megfelelhessenek az őket érő kihívásoknak.

Ügyfeleinket abban támogatjuk, hogy a legjobb választ és megoldást találhassák meg a kérdéseikre.

Ügyfeleink JÖVŐKÉPESSÉGE a mi jövőnk is!