Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

Intervenciós work shopot tart Klaus Antons A csoportdinamika gyakorlata című könyv szerzője, aki több mint 50 éves szakmai tapasztalatát osztja meg az Eötvös 10-ben.
A saját élményű képzés célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek azokkal a hatékony intervenciókkal –  befolyásolási technikákkal, amelyek segítségével a nehéz csoportdinamikai helyzeteket az egyén és a csoport fejlődésének javára fordíthatjuk. A work shop magyarul zajlik, professzionális tolmácsolással.

Ajándékunk: Klaus Antons A csoportdinamika gyakorlata című könyv

Önismereti vagy képzési  https://www.ag23.net/purchasing-ambien-online csoportokban, tréningeken, munkahelyi teamekben és közösségekben rendszeresen előfordulnak olyan csoporthelyzetek, így csoportdinamikai jelenségek, amelyek nehezen kezelhetőek: pl. rivalizálás, ellenállás, bűnbakképzés, konfliktusok, passzív agressziv viselkedés, kiközösítés, csoport elhagyás. Ezek olyan  https://medcardnow.com/ambien-prescription-online feszültséggel teli helyzetek, melyek érzelmileg minden résztvevőt megviselnek. A csoportvezetőt (tréner, coach, stb.) ezek kihívás elé állítják, hogy milyen intervencióval kezelje ezeket a feszült helyzeteket.

Ez a tréning azon https://habitaccion.com/buy-ambien-online-europe trénereknek, szervezetfejlesztőknek, csoport és team coachoknak, szupervízoroknak, csoportvezetőknek szól, akik

Ezen a tréningen a résztvevők közösen határozzák meg a tanulási tematikát saját fejlődési szükségleteikhez igazítva.

A tréning  https://www.magiciansgallery.com/2024/06/buy-ambien-prescription-online lehetséges témái a következők: feladatok instruálása, beszélgetések facilitálása, reflexiók előmozdítása,  támogatás és konfrontálás, gyakorlatok feldolgozása, helyzetek moderálása, visszajelzés adás, ellenállás-kezelés, prezentálás, csoportos döntéshozatal, szerepek a csoportban, normák és tabuk, zavaró tényezők, nehéz résztvevők, stb. További ötletek a tematikához A csoportdinamika gyakorlata című könyv tartalomjegyzékében olvasható.

Kérdések, amikre többek között választ kaphatsz:

  • mit jelent az Can I Buy Ambien In Canada erős és a gyenge energiájú intervenció?
  • mi a hatása a strukturális intervenciónak?
  • milyen a jó https://makeitagarden.com/zolpidem-mail-order csoportos intervenció?
  • milyen értékek befolyásolnak az intervenciók alkalmazásakor?
  • mik az ellenállásban rejlő lehetőségek?
  • mit kezdjünk a “nehéz” résztvevőkkel?
  • miről ismerem fel, és hogyan bánok az áttételekkel, viszontáttételekkel, ellenállással és a tükörjelenséggel?
  • mi különbözteti meg a csoportdinamikai intervenciót minden más intervenciótól?

A tréning a résztvevők tapasztalataira épül. Ezért ha tudsz, hozz magaddal egy gyakorlatot (akár olyat, amit még nem próbáltál ki) vagy egy csoportos helyzetet a gyakorlatodból, amit jobban szeretnél kezelni.

Dr. Klaus Antons

Szociológiát és pszichológiát tanult. Pszichológiából doktorált. Korábbi klinikai tevékenysége mellett kutatott és egyetemeken előadott. A német csoport- és szervezetdinamikai egyesület (DGGO) kiképző csoportdinamikai trénere.  A német szupervizori egyesület (DGSv) kiképző és tanszupervizora.  Család és szociálterápiában képzet. Jelenleg szabadúszó szervezetfejlesztési tanácsadó (svájci hadsereg) , felnőtképző (Zürichi főiskola caochképzés oktatója IAP), kiképző csoportdinamikai tréner (DGGO) és szupervizor - coach. Számos publikáció és könyv szerzője (pl. Csoportdinamikai gyakorlatok)

http://klausantons.de/

Eötvös10 Művelődési Ház – 1067 Budapest, Eötvös u. 10

  • A tréning ára: 320.000 Ft + Áfa
  • Early Bird február 6-ig egy összegben befizetve: 272.000 Ft + Áfa

Ajándékunk:

Klaus Antons A csoportdinamika gyakorlata című könyve

 

2022. március 3., 10.00 – 18.00
2022. március 4., 09.00 – 18.00
2022. március 5., 09.00 – 18.00
2022. március 6., 09.00 – 16.00

Jelentkezés

A *-gal jelölt mezők kötelezők.