Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

https://totlb.com/uncategorized/kor7fjexuc Intervenciós work shopot tart Klaus Antons A csoportdinamika gyakorlata című könyv szerzője, aki több mint 50 éves szakmai tapasztalatát osztja meg az  https://lavoixplus.com/index.php/2023/10/19/flw5rt5 Eötvös 10-ben.
A saját élményű képzés célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek azokkal a hatékony intervenciókkal –  befolyásolási technikákkal, amelyek segítségével a nehéz csoportdinamikai helyzeteket az egyén és a csoport fejlődésének javára fordíthatjuk. A work shop magyarul zajlik, professzionális tolmácsolással.

Ajándékunk: Klaus Antons A csoportdinamika gyakorlata című könyv

https://drurymirror.org/2023/10/19/lq2s5zb0n Önismereti vagy képzési  https://dna-awakening.org/rudsaodqz csoportokban, tréningeken, munkahelyi teamekben és közösségekben rendszeresen előfordulnak olyan csoporthelyzetek, így csoportdinamikai jelenségek, amelyek nehezen kezelhetőek: pl. rivalizálás, ellenállás, bűnbakképzés, konfliktusok, passzív agressziv viselkedés, kiközösítés, csoport elhagyás. Ezek olyan  https://fladefenders.org/9xdyis13 feszültséggel teli helyzetek, melyek érzelmileg minden résztvevőt megviselnek. A csoportvezetőt (tréner, coach, stb.) ezek kihívás elé állítják, hogy milyen intervencióval kezelje ezeket a feszült helyzeteket.

http://diversity411.com/uncategorized/47fojgt47

https://lavoixplus.com/index.php/2023/10/19/exj7gnnesg Ez a tréning azon trénereknek, szervezetfejlesztőknek, csoport és team coachoknak, szupervízoroknak, csoportvezetőknek szól, akik

https://haveaircustoms.com/zmxswpsj Ezen a tréningen a résztvevők https://fcstruga.com/uncategorized/oluhjrv közösen határozzák meg a tanulási tematikát saját fejlődési szükségleteikhez igazítva.

https://totlb.com/uncategorized/i1xh04slo A tréning  http://www.docstrangelove.com/2023/10/19/nv7xba1 lehetséges témái a következők: feladatok instruálása, beszélgetések facilitálása, reflexiók előmozdítása,  támogatás és konfrontálás, gyakorlatok feldolgozása, helyzetek moderálása, visszajelzés adás, ellenállás-kezelés, prezentálás, csoportos döntéshozatal, szerepek a csoportban, normák és tabuk, zavaró tényezők, nehéz résztvevők, stb. További ötletek a tematikához A csoportdinamika gyakorlata című könyv tartalomjegyzékében olvasható.

https://www.estaciondelcoleccionista.com/mmvkrvt Kérdések, amikre többek között választ kaphatsz:

https://www.fesn.org/?gyt=xrisodt3i9 A tréning a résztvevők tapasztalataira épül. Ezért ha tudsz,  https://filmsofnepal.com/odaha51t7 hozz magaddal egy gyakorlatot (akár olyat, amit még nem próbáltál ki) vagy egy https://nicomuhly.com/news/2023/edr46jby0 csoportos helyzetet a gyakorlatodból, amit jobban szeretnél kezelni.

Dr. Klaus Antons

Zolpidem Paypal

Zolpidem Buy Szociológiát és pszichológiát tanult. Pszichológiából doktorált. Korábbi klinikai tevékenysége mellett kutatott és egyetemeken előadott. A német csoport- és szervezetdinamikai egyesület (DGGO) kiképző csoportdinamikai trénere.  A német szupervizori egyesület (DGSv) kiképző és tanszupervizora.  Család és szociálterápiában képzet. Jelenleg szabadúszó szervezetfejlesztési tanácsadó (svájci hadsereg) , felnőtképző (Zürichi főiskola caochképzés oktatója IAP), kiképző csoportdinamikai tréner (DGGO) és szupervizor - coach. Számos publikáció és könyv szerzője (pl. Csoportdinamikai gyakorlatok)

http://klausantons.de/

https://www.mmjreporter.com/t0clfg6z-43749 Eötvös10 Művelődési Ház – 1067 Budapest, Eötvös u. 10

  • A tréning ára: 320.000 Ft + Áfa
  • Early Bird február 6-ig egy összegben befizetve: 272.000 Ft + Áfa

Ajándékunk:

Klaus Antons A csoportdinamika gyakorlata című könyve

 

2022. március 3., 10.00 – 18.00
2022. március 4., 09.00 – 18.00
2022. március 5., 09.00 – 18.00
2022. március 6., 09.00 – 16.00

Jelentkezés

A *-gal jelölt mezők kötelezők.

Ambien Online Overnight Shipping A hozzászólásokat lezártuk.