Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

Fókuszban: Önszerveződés – Önérvényesítés – Befolyásolás – Együttműködés

https://nicomuhly.com/news/2023/b4fjd6ex Magánemberként, munkatársként vagy vezetőként életünk jelentős részét csoportokban, teamekben töltjük. Önmagunk valamint mások irányítása összetett és kihívásokkal teli feladat. Ahhoz, hogy a privát és munkahelyi csoportokban helyt álljunk, hatékonyak legyünk és jól érezzük magunkat, kiemelkedő szociális kompetenciákkal kell rendelkeznünk. A sikerességhez és eredményességhez jó, ha tiszta képünk van saját magunk és mások működéséről, érzelmi reakcióiról és tisztán látjuk a csoportban zajló folyamatokat.

 • önirányítás – felismerem szükségleteimet és ennek megfelelően cselekszem.
 • befolyásolás és vezétés – önmagamat, szükségleteimet asszertíven képviselem; hatást gyakorlok a csoport tagjaira; vezetőként mások szükségleteit felismerve őket a közös cél felé vezetem.
 • Order Ambien Online Usa együttműködés – másokkal a közös cél elérésén munkálkodunk; konstruktív “ellenzékiség”.
 • konfliktuskezelés és érzelmi stabilitás – a lényeges konfliktusokba belemegyek és azokat tisztázom a stabil emberi kapcsolatokért.
 • https://larrylivermore.com/?p=p9inbgjsaax szerepflexibilitás és spontaneitás – a helyzeteknek megfelelően reagálni, viselkedni (változatos viselkedés a “beragadt” szerepek helyett).
 • a helyzet Buy Ambien France csoportdinamikai folyamatainak átlátása és befolyásolása – felismerni a látható szint alatt zajló folymatokat.
 • https://totlb.com/uncategorized/wheha7caw én-tudatosság (önismeret, önértékelés, önbizalom)
 • empátia (mások megértése és fejlesztése, szükségleteik felismerése, sokszínűség értékelése, érzelmi feszültségek érzékelése)
 • önmagam és mások reális Buy Ambien Uk Online észlelése (amit látok az nem egyezik azzal, amit gondolok)
 • hatékony http://diversity411.com/uncategorized/n92t4d65 visszajelzés adás (mitől eredményes és viselkedés befolyásoló egy visszajelzés)

A tréning tematikát minden résztvevő alakítja saját tanulási és fejlődési szükségletének megfelelően!

 • Vezetőknek: akik csoportokat, teameket és projekteket vezetnek.
 • Munkatársaknak: akik munkahelyükön csoportokban vagy teamekben dolgoznak.
 • Magánemberek: akik különféle csoportok, közösségek tagjai.
 • Trénereknek, coachoknak, tanácsadóknak, önismereti csoportvezetőknek: akik jobban meg akarják érteni a csoportdinamikai folyamatokat, hogy a nehéz helyzeteket nagyobb magabiztossággal kezeljék.

https://www.mmjreporter.com/krpp51j50-43749 A szociális tanulás hatékonyságának egyik fontos eleme a résztvevők sokféleségén alapszik.

Snír Péter

Végzettsége szerint teológus és szociális munkás. Filozófiai tanulmányainak egy részét Amerikában és Ausztriában folytatta, továbbá alkalmazott pszichológiában szerzett képzettséget (pszichodráma, viselkedés terápia, csoportdinamika, rendszerszemlélet és provokatív terápia). Korábbi munkatapasztalatát a kereskedelemben szerezte, ahol kereskedőként és vezetőként is dolgozott.

Felnőttképzőként a hazai csoportdinamikai tréningmódszer meghonosítója, a csoport- és teamdinamika szakembere. Rögtönzések Színháza a Lakmusz Társulat improvizációs színésze. Angolul, németül, szlovákul folyékonyan beszél.

Főbb kompetencia területei: - szervezetfejlesztési folyamatok tervezése és kivitelezése; - csoportdinamikai tréningek tartása; - vezetői hatékonyság fejlesztése; - teamek együttműködése, rejtett konfliktusok feloldása; - rendszerszemléletű coaching, szupervízió coachok, trénerek számára; - hatékony együttműködés a vezetői teamekben; - szociális és érzelmi intelligencia fejlesztése; - vezetői coaching; - team és csoport coaching;

Munkamódszerében szívesen alkalmazza a pszichodráma, a csoportdinamikai, valamint az improvizációs színházi ismereteit.

Wiesner Edina

2009 óta tréner, coach, mediátor és tanácsadó a profit és non-profit szférában. Képzett természetgyógyász, reflexológus. Pedagógia szakos tanárként végzett. Munkatapasztalatának jelentős részét az üzleti és a közszférában szerezte, többek között nemzetközi projektekben és munkacsoportokban. Részt vett egy nyelviskola alapításban és vezetésében, valamint egy magánegyetem vezetésében is dolgozott. A Magyar Csoport- és Szervezetdinamikai Egyesület, valamint a Pro-Mediare Gazdasági Mediációt Támogató Egyesület alapító tagja.

 • Hajlandóság a személyes élmény megtapasztalására, a csoporttal és a résztvevőkkel való szembesülésre, ki-ki egyéniségének megfelelően.
 • Normál pszichés teherbírás.

 • A tréning ára:  Purchase Ambien Overnight Delivery 540 000 Ft + Áfa
 • Magánszemélyek részére kedvezményt adunk:
  – magánszemély részére a képzés kedvezményes ára:  220 000 Ft

*Trénerek, coachok, szervezetfejlesztők, szupervizorok, szervezetfejlesztési tanácsadók, pszichológusok részére nem vonatkozik a kedvezmény.

Kedvezmény

A jelentkezést a regisztrációs díj befizetésével fogadjuk el! Jelentkezést követve 5 napon belül kérjük a regisztrációs díj befizetését, különben a jelentkezést tárgytalannak tekintjük!  A kedvezmények nem vonhatóak össze.

https://www.tuscaroracountryclub.net/fdqjb5lmxx2 Lemondás

 • A tréning előtt 2 héten belüli történő lemondás esetén a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni.

 

https://lewishamcyclists.org.uk/vrz52u8 Ha kérdésed van a részvételi árakkal kapcsolatban, kérlek üzenj nekünk. Köszönjük.

Jelentkezés

A *-gal jelölt mezők kötelezők.