Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

Workshop Karl Schattenhoferrel:
Csoportdinamikai design és csoportdinamikai tanulási formák 

Online Rx Tramadol  

Tramadol Online Uk Reviews A workshop munkanyelve magyar, a tolmácsolást Hári Ildikó végzi.

https://www.jamesramsden.com/2024/03/07/yz3zvrmi Ez a workshop, azon https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/jopb7ayu trénereknek és csoportvezetőknek szól, akik

  • tudatosabban akarják használni a csoportban és a csoportdinamikában rejlő lehetőségeket;
  • a csoportozás magasabb szintjére szeretnének eljutni;
  • a csoportdinamikai design szemléletet szeretnék elsajátítani vagy elmélyíteni;
  • a saját tréning vagy képzési design-tudásukra szeretnének reflektálni.

https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/y0cozte http://countocram.com/2024/03/07/gm7asx3u2pp A csoportdinamikai design, a csoportdinamikai „tanulás architektúrája” olyan struktúra, amely teret ad a csoportdinamikai folyamatoknak és arra való reflexióra. Azok számára, akik benne mozognak, bizonyos fajta tapasztalatoknak lehetőséget nyit, másokat pedig elzár.

https://wasmorg.com/2024/03/07/esttymlbyt A csoportdinamikai design célja, hogy https://tankinz.com/3d3mjno442 megtapasztalhatóvá tegye, ami a tanulás fókuszában áll, és lehetségessé váljon a reflexió, s adott esetben a változás. Ez a fajta struktúra megfelelő egyensúlyt keres a biztonság és tájékozódás igénye, valamint az Purchase Tramadol Visa elbizonytalanodás, nyitottság szükségessége között.

https://www.lcclub.co.uk/l0x340qa9j Erre a célra kell irányulnia a csoportdinamikai tréningek design-jának, de a csoportdinamikával dolgozó illetve a csoportdinamikát fókuszba állító szemináriumok, workshopok felépítésének is.

A workshopon https://giannifava.org/vlmd4egbp0 összehasonlítunk különféle design-okat, és a csoportdinamika szemüvegén keresztül vizsgáljuk őket. Bemutatunk, s megosztunk egymással https://elisabethbell.com/zv94630 modelleket, módszereket és gyakorlatokat. De természetesen magának a workshopnak a design-ja is lehetővé tesz saját tapasztalatokat, s azok reflexióját.

https://wasmorg.com/2024/03/07/sd9m0lizxa3 Készületként minden résztvevőt arra hívunk, hogy a saját munkájából hozzon design példákat.

Dr. Karl Schattenhofer

Tramadol Online Pay With Mastercard Csoportdinamikai tréner, szupervizor, coach, pszichológus, pszichoterapeuta, pszichodráma vezető.
Szervezetfejlesztési és vezetési tanácsadó, valamint tréner – szociális intézmények és gazdasági szervezetek számára.
Különböző egyetemeken (München, Innsbruck) és főiskolákon (München) megbízott előadó. A TOPS München-Berlin e.V továbbképző Intézet vezetője.
Publikációk a csoportdinamika és team-munka témakörökben jelentek meg.
Németországban, Münchenben él és dolgozik.

http://www.tops-ev.de

Hamarosan!

A workshop bentlakásos

  • A szállás és ellátás díja: Purchase Tramadol Visa 35 000 Ft  (minden résztvevőnek egyágyas szobában biztosítunk szállást,  ellátás napi 3x étkezés)

Jelentkezés

A *-gal jelölt mezők kötelezők.

Tramadol Buy Online A hozzászólásokat lezártuk.