Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

https://fladefenders.org/80lkaj37jvr Workshop Karl Schattenhoferrel:
Csoportdinamikai design és csoportdinamikai tanulási formák 

 

Cheapest Price For Ambien A workshop munkanyelve magyar, a tolmácsolást Hári Ildikó végzi.

https://lavoixplus.com/index.php/2023/10/19/i2voi84pj

https://lavoixplus.com/index.php/2023/10/19/dg478qwd Ez a workshop, azon Cheap Zolpidem Uk trénereknek és csoportvezetőknek szól, akik

  • tudatosabban akarják használni a csoportban és a csoportdinamikában rejlő lehetőségeket;
  • a csoportozás magasabb szintjére szeretnének eljutni;
  • a csoportdinamikai design szemléletet szeretnék elsajátítani vagy elmélyíteni;
  • a saját tréning vagy képzési design-tudásukra szeretnének reflektálni.

http://diversity411.com/uncategorized/zygzk8ttx5 A csoportdinamikai design, a csoportdinamikai „tanulás architektúrája” olyan struktúra, amely teret ad a csoportdinamikai folyamatoknak és arra való reflexióra. Azok számára, akik benne mozognak, bizonyos fajta tapasztalatoknak lehetőséget nyit, másokat pedig elzár.

https://larrylivermore.com/?p=xfjjrxie

Can You Really Buy Ambien Online A csoportdinamikai design https://fcstruga.com/uncategorized/gm7yins4gw célja, hogy https://www.mmjreporter.com/4kna8djy6u-43749 megtapasztalhatóvá tegye, ami a tanulás fókuszában áll, és lehetségessé váljon a reflexió, s adott esetben Cheapest Price For Zolpidem a változás. Ez a fajta struktúra megfelelő https://dna-awakening.org/4ehsj00m egyensúlyt keres a https://www.fesn.org/?gyt=5zr2h6rm9t biztonság és tájékozódás igénye, valamint az https://totlb.com/uncategorized/29us4xyci31 elbizonytalanodás, nyitottság szükségessége között.

https://drurymirror.org/2023/10/19/eelu5i5g Erre a célra kell irányulnia a csoportdinamikai tréningek design-jának, de a csoportdinamikával dolgozó illetve a csoportdinamikát fókuszba állító szemináriumok, workshopok felépítésének is.

https://fcstruga.com/uncategorized/h4nul6p A workshopon https://lewishamcyclists.org.uk/7wo3554 összehasonlítunk különféle design-okat, és a csoportdinamika szemüvegén keresztül vizsgáljuk őket. Bemutatunk, s megosztunk egymással http://www.docstrangelove.com/2023/10/19/rou9z7vd7 modelleket, módszereket és gyakorlatokat. De természetesen magának a workshopnak a design-ja is lehetővé tesz saját tapasztalatokat, s azok reflexióját.

https://lewishamcyclists.org.uk/fbbdyvfmder Készületként minden résztvevőt arra hívunk, hogy a https://lavoixplus.com/index.php/2023/10/19/a2gkuee saját munkájából hozzon design példákat.

Dr. Karl Schattenhofer

https://www.estaciondelcoleccionista.com/jhf58dz

Csoportdinamikai tréner, szupervizor, coach, pszichológus, pszichoterapeuta, pszichodráma vezető.
Szervezetfejlesztési és vezetési tanácsadó, valamint tréner – szociális intézmények és gazdasági szervezetek számára.
Különböző egyetemeken (München, Innsbruck) és főiskolákon (München) megbízott előadó. A TOPS München-Berlin e.V továbbképző Intézet vezetője.
Publikációk a csoportdinamika és team-munka témakörökben jelentek meg.
Németországban, Münchenben él és dolgozik.

http://www.tops-ev.de

https://fcstruga.com/uncategorized/8imdgr46yh A workshop bentlakásos

  • A szállás és ellátás díja: 35 000 Ft  (minden résztvevőnek egyágyas szobában biztosítunk szállást,  ellátás napi 3x étkezés)

Jelentkezés

A *-gal jelölt mezők kötelezők.

A hozzászólásokat lezártuk.