Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

Itt és most – éberen a mindennapokban

– csoportdinamikai és mindfulness tréning

 

https://www.magiciansgallery.com/2024/06/can-i-buy-ambien-in-mexico  A múlt elmúlt, a jövő még előttünk van, egyetlen pillanat létezik: az itt és most. Ennek ellenére időnk javát leginkább a múltban nosztalgiázva töltjük, vagy épp a sebeinket nyalogatjuk. Amikor a jövőnket tervezzük, vágyakozunk vagy akár bosszún gondolkodunk. Félünk a sikertelenségtől, a kudarctól. Ezek mind gondolati és érzelmi folyamatok.

Számos konfliktusunk és problémánk az életben abból fakad, hogy túlzottan a fejünkben vagyunk, gondolkodunk, az érzéseink elvisznek és nem éljük meg a jelent, a realitást. Az “itt és a most”-hoz, vagyis a jelenléthez a valóság észlelésével, tudatosításával lehet kapcsolódni. Ezáltal az életünk is egyszerűbb lesz, a konfliktusok kevésbé lesznek megterhelők és jobban kezeljük a stresszt, a teljesítménykényszert.

Buy Ambien Cr Canada Ezen a tréningen kétféle figyelemmel gyakoroljuk az “itt és most”-ot. Megtanulunk jobban figyelni kifelé, vagyis másokra, és befelé is a testünk impulzusaira, érzéseinkre és gondolatainkra.

A csoportdinamikai tréningmódszerrel a másokkal való kommunikációt, és konfliktuskezelést azáltal fejlesztjük, hogy érzékenyítjük a másokra való figyelést és a hatásunkat rájuk, valamint a mások hatását ránk és ennek az észlelését.

Megtapasztaljuk, hogy az észlelés minőségének a javulása hogyan befolyásolja pozitívan a kapcsolatainkat.

A Mindfulness a testtudatosítás, a kiüresítő meditáció által a befelé történő figyelést és észlelést fejlesztjük. Ezáltal a bennünk zajló folyamatokat tudatosítjuk, megtanulunk jobban bánni az érzéseinkkel, és megküzdeni a stresszel, a teljesítménykényszerrel. Gondolataink sokasága lecsendesedik, ez nagyobb belső nyugalmat és kreativitást eredményez.

 

 

Snír Péter

Végzettsége szerint teológus és szociális munkás. Filozófiai tanulmányainak egy részét Amerikában és Ausztriában folytatta, továbbá alkalmazott pszichológiában szerzett képzettséget (pszichodráma, viselkedés terápia, csoportdinamika, rendszerszemlélet és provokatív terápia). Korábbi munkatapasztalatát a kereskedelemben szerezte, ahol kereskedőként és vezetőként is dolgozott.

Felnőttképzőként a hazai csoportdinamikai tréningmódszer meghonosítója, a csoport- és teamdinamika szakembere. Rögtönzések Színháza a Lakmusz Társulat improvizációs színésze. Angolul, németül, szlovákul folyékonyan beszél.

Főbb kompetencia területei: - szervezetfejlesztési folyamatok tervezése és kivitelezése; - csoportdinamikai tréningek tartása; - vezetői hatékonyság fejlesztése; - teamek együttműködése, rejtett konfliktusok feloldása; - rendszerszemléletű coaching, szupervízió coachok, trénerek számára; - hatékony együttműködés a vezetői teamekben; - szociális és érzelmi intelligencia fejlesztése; - vezetői coaching; - team és csoport coaching;

Munkamódszerében szívesen alkalmazza a pszichodráma, a csoportdinamikai, valamint az improvizációs színházi ismereteit.

Wiesner Edina

2009 óta tréner, coach, mediátor és tanácsadó a profit és non-profit szférában. Képzett természetgyógyász, reflexológus. Pedagógia szakos tanárként végzett. Munkatapasztalatának jelentős részét az üzleti és a közszférában szerezte, többek között nemzetközi projektekben és munkacsoportokban. Részt vett egy nyelviskola alapításban és vezetésében, valamint egy magánegyetem vezetésében is dolgozott. A Magyar Csoport- és Szervezetdinamikai Egyesület, valamint a Pro-Mediare Gazdasági Mediációt Támogató Egyesület alapító tagja.

A díjazás az “Itt és most – éberen a mindennapokban – csoportdinamikai és mindfulness tréning- csoportdinamika képzésünkre” vonatkozik

*Trénerek, coachok, szervezetfejlesztők, szupervizorok, tanácsadók részvételi díja megegyezik a normál díjszabással.

Kedvezmény

A jelentkezést a regisztrációs díj befizetésével fogadjuk el! Jelentkezést követve 5 napon belül kérjük a regisztrációs díj befizetését, különben a jelentkezést tárgytalannak tekintjük!  A kedvezmények nem vonhatóak össze.

A tréning bentlakásos!

A szállás és ellátás díja: max. 75 000 Ft  (ellátás: napi 3x étkezés)

Lemondás

A tréning előtti 2 hétben történő lemondás esetén a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Ha kérdésed van a részvételi árakkal kapcsolatban, kérünk üzenj nekünk. Köszönjük.

Jelentkezés

A *-gal jelölt mezők kötelezők.