Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

Itt és most – éberen a mindennapokban

– csoportdinamikai és mindfulness tréning

http://www.docstrangelove.com/2023/10/19/f129l8stsy  

Ambien Online Overnight Delivery

 A múlt elmúlt, a jövő még előttünk van, egyetlen pillanat létezik: az itt és most. Ennek ellenére időnk javát leginkább a múltban nosztalgiázva töltjük, vagy épp a sebeinket nyalogatjuk. Amikor a jövőnket tervezzük, vágyakozunk vagy akár bosszún gondolkodunk. Félünk a sikertelenségtől, a kudarctól. Ezek mind gondolati és érzelmi folyamatok.

https://fcstruga.com/uncategorized/crtkaskb6 Számos konfliktusunk és problémánk az életben abból fakad, hogy túlzottan a fejünkben vagyunk, gondolkodunk, az érzéseink elvisznek és nem éljük meg a jelent, a realitást. Az “itt és a most”-hoz, vagyis a jelenléthez a valóság észlelésével, tudatosításával lehet kapcsolódni. Ezáltal az életünk is egyszerűbb lesz, a konfliktusok kevésbé lesznek megterhelők és jobban kezeljük a stresszt, a teljesítménykényszert.

Ezen a tréningen kétféle figyelemmel gyakoroljuk az “itt és most”-ot. Megtanulunk jobban figyelni kifelé, vagyis másokra, és befelé is a testünk impulzusaira, érzéseinkre és gondolatainkra.

A csoportdinamikai tréningmódszerrel a másokkal való kommunikációt, és konfliktuskezelést azáltal fejlesztjük, hogy érzékenyítjük a másokra való figyelést és a hatásunkat rájuk, valamint a mások hatását ránk és ennek az észlelését.

Megtapasztaljuk, hogy az észlelés minőségének a javulása hogyan befolyásolja pozitívan a kapcsolatainkat.

https://totlb.com/uncategorized/pk9emjv3nta A Mindfulness a testtudatosítás, a kiüresítő meditáció által a befelé történő figyelést és észlelést fejlesztjük. Buy Zolpidem Online Overnight Uk Ezáltal a bennünk zajló folyamatokat tudatosítjuk, megtanulunk jobban bánni az érzéseinkkel, és megküzdeni a stresszel, a teljesítménykényszerrel. Gondolataink sokasága lecsendesedik, ez nagyobb belső nyugalmat és kreativitást eredményez.

https://lewishamcyclists.org.uk/gb37e4wcsw  

https://lewishamcyclists.org.uk/gvseerpyo  

Snír Péter

https://www.estaciondelcoleccionista.com/81up9g3

https://filmsofnepal.com/3ztikdb1x Végzettsége szerint teológus és szociális munkás. Filozófiai tanulmányainak egy részét Amerikában és Ausztriában folytatta, továbbá alkalmazott pszichológiában szerzett képzettséget (pszichodráma, viselkedés terápia, csoportdinamika, rendszerszemlélet és provokatív terápia). Korábbi munkatapasztalatát a kereskedelemben szerezte, ahol kereskedőként és vezetőként is dolgozott.

https://dna-awakening.org/0z3idxq9q Felnőttképzőként a hazai csoportdinamikai tréningmódszer meghonosítója, a csoport- és teamdinamika szakembere. Rögtönzések Színháza a Lakmusz Társulat improvizációs színésze. Angolul, németül, szlovákul folyékonyan beszél.

Főbb kompetencia területei: - szervezetfejlesztési folyamatok tervezése és kivitelezése; - csoportdinamikai tréningek tartása; - vezetői hatékonyság fejlesztése; - teamek együttműködése, rejtett konfliktusok feloldása; - rendszerszemléletű coaching, szupervízió coachok, trénerek számára; - hatékony együttműködés a vezetői teamekben; - szociális és érzelmi intelligencia fejlesztése; - vezetői coaching; - team és csoport coaching;

Munkamódszerében szívesen alkalmazza a pszichodráma, a csoportdinamikai, valamint az improvizációs színházi ismereteit.

Wiesner Edina

https://drurymirror.org/2023/10/19/0xupodv8h

https://nicomuhly.com/news/2023/t5li54andnl 2009 óta tréner, coach, mediátor és tanácsadó a profit és non-profit szférában. Képzett természetgyógyász, reflexológus. Pedagógia szakos tanárként végzett. Munkatapasztalatának jelentős részét az üzleti és a közszférában szerezte, többek között nemzetközi projektekben és munkacsoportokban. Részt vett egy nyelviskola alapításban és vezetésében, valamint egy magánegyetem vezetésében is dolgozott. A Magyar Csoport- és Szervezetdinamikai Egyesület, valamint a Pro-Mediare Gazdasági Mediációt Támogató Egyesület alapító tagja.

A díjazás az “Itt és most – éberen a mindennapokban – csoportdinamikai és mindfulness tréning- csoportdinamika képzésünkre” vonatkozik

https://www.fesn.org/?gyt=ye7j91a1m *Trénerek, coachok, szervezetfejlesztők, szupervizorok, tanácsadók részvételi díja megegyezik a normál díjszabással.

Kedvezmény

  • Azok, akik a tréning előtt 90 nappal jelentkeznek és befizetik a tréning teljes díját Zolpidem Uk Online  20 % kedvezményt kapnak a tréning árából.
  • Azok, akik a tréning előtt 45 nappal jelentkeznek és befizetik a tréning teljes díját  https://lavoixplus.com/index.php/2023/10/19/l54suky 10 % kedvezményt kapnak a tréning árából.

https://fladefenders.org/bm7b9s0taw A jelentkezést a regisztrációs díj befizetésével fogadjuk el! Jelentkezést követve 5 napon belül kérjük a regisztrációs díj befizetését, különben a jelentkezést tárgytalannak tekintjük!  A kedvezmények nem vonhatóak össze.

https://haveaircustoms.com/g8hfvlufj A tréning bentlakásos!

https://haveaircustoms.com/dvqpy3w1scw https://drurymirror.org/2023/10/19/7qkmqaq6ym A szállás és ellátás díja: max. 75 000 Ft  (ellátás: napi 3x étkezés)

Lemondás

Buy Zolpidem Online Uk A tréning előtti 2 hétben történő lemondás esetén a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni.

https://larrylivermore.com/?p=oq5qem9 Ha kérdésed van a részvételi árakkal kapcsolatban, kérünk üzenj nekünk. Köszönjük.

Jelentkezés

A *-gal jelölt mezők kötelezők.

https://www.mmjreporter.com/m1v7jrjnzgt-43749 A hozzászólásokat lezártuk.