https://www.gadgetking.com/2023/12/20/gd4xl8ff Szeretek racionális emberként gondolni magamra, de nem vagyok az. A jó hír az, hogy ez nem csak velem, vagy veled van így. Mindannyian irracionálisak vagyunk. A kutatók és közgazdászok hosszú ideig hitték, hogy az emberek logikus, jól átgondolt döntéseket hoznak. … Tovább »

https://www.trespeons.com/2023/12/20/h6mfmmz1vk

  (Az eredeti cikk itt olvasható.) Nem mindig csak a vérszerinti család számít családnak. Ők az emberek az életedben, akik értékelik, hogy az életük része vagy – akik egészséges és izgalmas módon arra bátorítanak, hogy fejlődj, és akik nem csak … Tovább »

https://www.fullpotentialnow.org/2p8gmyir

  Peter Bregman írása (Az eredeti cikk itt olvasható.) Már hetek óta terveztem egy vacsorát. Húsz ember jött el, néhány családtag, néhány barát, hogy megünnepeljük a feleségem, Eleanor születésnapját. Egy szertartást találtam ki neki: és olyan közeget akartam teremteni, ahol … Tovább »

Tramadol Purchase Online

https://heatherfullerphotography.com/59i704v8rp Számos zavarba ejtő tanács kering a negatív visszajelzésről. Hogyan tegyük meg, ha valóban kritikát kell mondani valakinek a munkájáról? Beleástam magam a korábbi anyagainkba, hogy összegyűjtsem a legjobb, kutatásokon és tapasztalatokon alapuló tanácsokat azzal kapcsolatban, mit kellene tenni, és mit … Tovább »

https://www.gadgetking.com/2023/12/20/d3d0npd0tqv

Pillantást vetünk a csoportdinamika és a csoporttagok kölcsönhatásának összefüggésére, valamint arra, hogy a felelősséget hogyan lehet előmozdítani egy csoportban a csoportdinamikai módszerrel (azaz alacsonyan strukturált T-csoport). Valamint arra, hogy ezzel a módszerrel hogyan lehet a vállalatoknál az egyén és teamek … Tovább »

https://www.trespeons.com/2023/12/20/4sr7h94

A cikk szerzője: Szilágyi Katalin, interjú Snír Péterrel, forrás: www.hrportal.hu Csoportokban és közösségekben élünk, dolgozunk, de gyakran nem is vagyunk ennek tudatában. Hogy miként hatunk a csoportokra, hogyan függünk tőlük, csak akkor vesszük észre, ha a feszültségek és a konfliktusok érzékelhetővé … Tovább »

https://apexpeakfest.com/x00d70gm2-3121

Pintér Dóra cikke a szakmai estről “Csoportdinamika a gyakorlatban” – szakmai est sorozatunk első vendége Dr. Klaus Antons nemzetközi csoportdinamikai szaktekintély volt. Banki alkalmazottként dolgozom, és mivel szeretek emberekkel foglalkozni, ezért kezdtem el szupervíziót és coachingot tanulni. Multinacionális környezetben szerzett tapasztalataim és … Tovább »

https://www.omnomnomad.com/2023/12/20/vq6e3813 Fabulya Edit írása Egy vöröskeresztes nővér, egy tanítónő, egy vicces fiú, egy forradalmár csaj, egy halk szavú táncos, pár szoborarcú nő, a Fiatal Egyetemista, néhány puha pöcs, egy béketeremtő, egy csecsemő, egy külső szakértő és egy felvezető nyúl.
Kik … Tovább »