HR tanácsadó, business és life coach, tréner

Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

“A csoportdinamikai tréning hatására ma már egy konfliktus helyzetet inkább ajándéknak tekintek, amivel fejlődhetek. Magamba nézek és az érzéseimet figyelem. Vajon miért zavar engem az, amit hallottam? Mit indít el bennem? Mit érzek? Fantasztikus dolog, hogy a csoportdinamika tréningen eltöltött öt nap hatására már be tudom azonosítani az érzéseimet egy-egy konfliktusban. Dolgozom velük, még akkor is, ha olykor ezek a felismerések, vagy visszajelzések fájdalmasak.

https://exitoffroad.com/cheapest-zolpidem-online

https://medcardnow.com/buy-ambien-legally-online A másik fontos változás, hogy alapvetően kevesebb, de minőségibb kapcsolataim vannak a tréning óta. Részben, mert korábban azért is kerestem mások társaságát, hogy ki tudjam panaszkodni magam a konfliktusaimról, sérelmeimről. Ma már viszont ezeket a belső vívódásaimat egyedül vívom meg, és nem igénylek hozzá olyan támogatást, mint a korábbi működésemben. Részben pedig azért, mert jobban szeretem és ismerem magamat a tréning óta, ezért még inkább odafigyelek arra, hogy kikkel veszem körül magam, és milyen kapcsolatot építek ki velük.A saját boldogságomért én vagyok a felelős, ahogy a kapcsolataim minőségéért is.

https://www.ag23.net/buy-ambien-online-paypal Szerintem ezt mindenkinek ki kell próbálnia! Ez az öt nap egy katalizátor lehet az önismeretben, hiszen saját magaddal találkozhatsz . Gondolj csak bele! Mikor ülsz le akár csak egy órát és foglalkozol azzal, hogy mit érzel, vagy mit gondolsz magadról? A csoportdinamikai tréningen pedig öt teljes napon keresztül az érzéseidet és a gondolataidat figyeled.”

https://habitaccion.com/buy-ambien-singapore

https://www.magiciansgallery.com/2024/06/order-ambien-overnight A hozzászólásokat lezártuk.