Molnár Attila

“Ajánlom ezt a tréninget mindazoknak, akik szeretnének valami ‘igazit’ átélni és megtapasztalni akár szakemberként, akár magánemberként. Ajánlom azoknak, akik elég bátrak ahhoz, hogy a miért kérdésekre valódi válaszokat keressenek akár magukkal, akár a csoportok működésével kapcsolatban.” Pszichológusként, gyakorló trénerként és … Tovább »

Cseresznyés Adrienn

“Életem egyik legjobb tréningje volt, ezért is merem ajánlani minden vezető számára. Megtanultam úgy kifejezni magam egy konfliktus helyzet során és  megfogalmazni a problémákat,  hogy a konfliktus valóban megoldódjon, ne csak felszínesen kezeljük azt. Úgy érzem, hogy ezáltal jóval hatékonyabban … Tovább »

R. Horváth Enikő

“Nagyon tanulságos, fájdalmas és örömteli. Munkás és felemelő, megtisztelő. Izgalmas és vidám. Intenzív és felkavaró. Mélyítő és megtisztító. “Csak” ennyi. Mindenkinek nagyon ajánlom az ilyen belső-külső kalandozást! “

Szamos Erzsébet

“A szakmai munkámban megerősített, s tréneri magatartásomban adott új rálátást, a magánéletemben pedig az életem egyik nagy döntésének meghozatalában segített. A mai napig  hálás vagyok!” 1. Miért jelentkeztél erre a tréningre? Mi volt a motivációd?
Ha időm és pénztárcám … Tovább »

Kiss József

“Tapasztalatban tanultam meg, hogy a véleményem lehet más, mint akár a többségé is, kitarthatok benne, és az együvé tartozás ettől nem kell, hogy sérüljön. …az “egyetértés nem feltétele az egységnek”. …Már nem félek annyira a feszültségtől, nézeteltéréstől, vitától.” 1. Miért … Tovább »

Kecskés Judit

“A csoportdinamikai tréningen olyan visszajelzéseket kaptam, ami kb. 5 évvel vitt előre a saját önismeretemben. Nagykorúsításhoz kötném, hogy mindenkinek kötelező legyen részt vennie egy ilyen tréningen.”

Gőbel Ágoston

“Új volt számomra, ami az agresszióval kapcsolatban került elő. Még sosem gondoltam rá „előre vivő erőként”, számomra eddig negatív tartományba esett ez a kifejezés. Megtanultam, hogy a bennem lévő indulatokat felhasználhatom, nem kell elfojtanom őket.” A tréningre egyik ismerősöm hívta … Tovább »

Bödecs Anna

“A jelenlétet tanultam meg, ahol őszinte lehetek magammal, és a másikkal is. Öröm a megszokottság elhagyása, és hogy kapcsolatba kerültem a saját érzéseimmel, ki mertem azokat mutatni. Végleg eltávolított annak a módszeres keresésétől, hogy valamilyennek ‘kell’ lennem.”

Mersich Ágota

“Nagyon sok tapasztalatot szereztem magamról, arról, hogy milyen eltérő hatásokat váltok ki a csoport tagjaiból, és ezáltal milyen szerepeket kapok, vagy veszek fel csoporton belül. Azt is megtapasztaltam, hogy a konfliktusok felvállalása jóval megnyugtatóbb érzés, mint azok elkerülése… Mivel többnyire … Tovább »

Tolnainé dr. Tóth Veronika

“A csoportdinamikai tréning egy olyan tükörterem, ahol a csoporttagok által tartott tükrökben önmagunk sokféle arcára látunk rá… megértjük kapcsolataink súrlódását okozó működésünket és a többieken keresztül saját vakfoltjainkra lelhetünk. A saját működésünk és a másokra gyakorolt hatásunk tudatos megélése, azonosítása … Tovább »