Grászli Júlia

https://arkipel.org/order-ambien-cr-online “A csoportdinamikai tréning hatására ma már egy konfliktus helyzetet inkább ajándéknak tekintek, amivel fejlődhetek. Magamba nézek és az érzéseimet figyelem. Vajon miért zavar engem az, amit hallottam? Mit indít el bennem? Mit érzek? Fantasztikus dolog, hogy a csoportdinamika tréningen eltöltött öt nap hatására … Tovább »

Molnár Attila

“Ajánlom ezt a tréninget mindazoknak, akik szeretnének valami ‘igazit’ átélni és megtapasztalni akár szakemberként, akár magánemberként. Ajánlom azoknak, akik elég bátrak ahhoz, hogy a miért kérdésekre valódi válaszokat keressenek akár magukkal, akár a csoportok működésével kapcsolatban.” Pszichológusként, gyakorló trénerként és … Tovább »

Szamos Erzsébet

https://www.ag23.net/ordering-ambien-online “A szakmai munkámban megerősített, s tréneri magatartásomban adott új rálátást, a magánéletemben pedig az életem egyik nagy döntésének meghozatalában segített. A mai napig  hálás vagyok!” 1. Miért jelentkeztél erre a tréningre? Mi volt a motivációd?
Ha időm és pénztárcám … Tovább »

Kiss József

“Tapasztalatban tanultam meg, hogy a véleményem lehet más, mint akár a többségé is, kitarthatok benne, és az együvé tartozás ettől nem kell, hogy sérüljön. …az “egyetértés nem feltétele az egységnek”. …Már nem félek annyira a feszültségtől, nézeteltéréstől, vitától.” 1. Miért … Tovább »

Kecskés Judit

“A csoportdinamikai tréningen olyan visszajelzéseket kaptam, ami kb. 5 évvel vitt előre a saját önismeretemben. Nagykorúsításhoz kötném, hogy mindenkinek kötelező legyen részt vennie egy ilyen tréningen.”

Gőbel Ágoston

“Új volt számomra, ami az agresszióval kapcsolatban került elő. Még sosem gondoltam rá „előre vivő erőként”, számomra eddig negatív tartományba esett ez a kifejezés. Megtanultam, hogy a bennem lévő indulatokat felhasználhatom, nem kell elfojtanom őket.” A tréningre egyik ismerősöm hívta … Tovább »

Bödecs Anna

“A jelenlétet tanultam meg, ahol őszinte lehetek magammal, és a másikkal is. Öröm a megszokottság elhagyása, és hogy kapcsolatba kerültem a saját érzéseimmel, ki mertem azokat mutatni. Végleg eltávolított annak a módszeres keresésétől, hogy valamilyennek ‘kell’ lennem.”

Mersich Ágota

“Nagyon sok tapasztalatot szereztem magamról, arról, hogy milyen eltérő hatásokat váltok ki a csoport tagjaiból, és ezáltal milyen szerepeket kapok, vagy veszek fel csoporton belül. Azt is megtapasztaltam, hogy a konfliktusok felvállalása jóval megnyugtatóbb érzés, mint azok elkerülése… Mivel többnyire … Tovább »