Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

Ebben az évben meghirdetünk egy különleges, speciális tréninget. Ezen a szervezeti dinamikákról lehet közösen tanulni, meg lehet ismerni azt is, hogy milyen eleven és változatos erők játéka zajlik szervezeteken belül a nekiindulás és lecsengés, szabályok és funkciók inkább merev struktúrái között.

E szervezetdinamikai tréning idén először lesz Magyarországon. Ajánlataink közül ez az egyik legigényesebb és legintenzívebb tréning.

A tréning tanulási céljai, hogy a következő feszültségekre lehessen mélyebben rálátni, azokat élesebben észlelni:

 • saját személyem versus saját szervezeti szerepem
 • személyes igények és elkerülni vágyott dolgok versus szervezeti elvárások és funkciók
 • szervezeti cselekvés ésszerűségének igénye versus a szervezeti folyamat mély érzelmi átélése
 • személyes célok versus csoportcélok versus szervezeti célok.

A szeminárium módszere csoportdinamikai szervezeti tréning, amely egy olyan tréningforma, ahol a résztvevők igen nagy szabadságot kapnak arra, hogy hogyan is alakítják az eseményeket.

A trénerek csak olykor-olykor lépnek fel referensként, inkább tanácsadóként kísérik a résztvevőket és a résztvevők által kialakított helyzeteket. A trénerek célja az, hogy a résztvevőknek az adott helyzetben cselekvési lehetőségeket villantsanak fel és értelmezési segítséget nyújtsanak.

A kiindulási helyzet: egy fiktív szervezet kiépülése és fejlődése. Ehhez a tréning elején kapnak a résztvevők egy helyzetleírást és néhány kezdeti feladatot. A tréning egészének inkább laboratórium jellege van, vagyis kísérletezésre és kutatásra nyújt teret, miközben lehetőséget ad saját magunk megtapasztalására, valamint csoportok és szervezetek társas folyamatainak megélésére.

 • Vezetőknek: akik csoportokat, teameket és projekteket vezetnek.
 • Munkatársaknak: akik munkahelyükön csoportokban vagy teamekben dolgoznak.
 • Magánemberek: akik különféle csoportok, közösségek tagjai.
 • Trénereknek, coachoknak, tanácsadóknak, önismereti csoportvezetőknek: akik jobban meg akarják érteni a csoportdinamikai folyamatokat, hogy a nehéz helyzeteket nagyobb magabiztossággal kezeljék.

A szociális tanulás hatékonyságának egyik fontos eleme a résztvevők sokféleségén alapszik.

 • Jelentkezésedkor röviden fogalmazd meg azt is, hogy milyen elvárásokkal jönnél a tréningre.
 • Hajlandóság a személyes élmény megtapasztalására, a csoporttal és a résztvevőkkel való szembesülésre, ki-ki egyéniségének megfelelően.
 • Normál pszichés teherbírás.
 • tréning bentlakásos (szerda 10.00-kor kezdődik és vasárnap 12.30-ig tart) – Teljes programon való részvétel szükséges, a tréning az esti órákban is tart és az informális rész is a tréning szerves részét alkotja.

 

A díjazás az “ORGA” – csoportdinamikai szervezeti tréningünkre vonatkozik

 • A tréning ára:  300 000 Ft + Áfa (ebből a regisztrációs díj 100 000 Ft +Áfa)
 • Magánszemélyek részére kedvezményt adunk:
  – magánszemély részére a képzés kedvezményes ára: bruttó 100 000 Ft  (ebből a regisztrációs díj 50 000 Ft)*
  – valamint tanároknak, szociális munkásoknak, ápolóknak, nappali tagozatos diákok és nyugdíjasok részére a képzés kedvezményes ára: bruttó 50 000 Ft (ebből a regisztrációs díj 25 000 Ft )*

*Trénerek, coachok, szervezetfejlesztők, szupervizorok, tanácsadók részvételi díja megegyezik a normál díjszabással.

Kedvezmény

 • Azok, akik a tréning előtt 90 nappal jelentkeznek és befizetik a tréning teljes díját 20 % kedvezményt kapnak a tréning árából.
 • Azok, akik a tréning előtt 45 nappal jelentkeznek és befizetik a tréning teljes díját 10 % kedvezményt kapnak a tréning árából.

A jelentkezést a regisztrációs díj befizetésével fogadjuk el! Jelentkezést követve 5 napon belül kérjük a regisztrációs díj befizetését, különben a jelentkezést tárgytalannak tekintjük!  A kedvezmények nem vonhatóak össze.

A tréning bentlakásos!

A szállás és ellátás díja:  

 • egyágyas szoba + ellátás napi 3x étkezés: 60 000 Ft
 • kétágyas szoba + ellátás napi 3x étkezés: 40 000 Ft

Lemondás

A tréning előtti 2 hétben történő lemondás esetén a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Ha kérdésed van a részvételi árakkal kapcsolatban, kérlek üzenj nekünk. Köszönjük.

Snír Péter

Végzettsége szerint teológus és szociális munkás. Filozófiai tanulmányainak egy részét Amerikában és Ausztriában folytatta, továbbá alkalmazott pszichológiában szerzett képzettséget (pszichodráma, viselkedés terápia, csoportdinamika, rendszerszemlélet és provokatív terápia). Korábbi munkatapasztalatát a kereskedelemben szerezte, ahol kereskedőként és vezetőként is dolgozott.

Felnőttképzőként a hazai csoportdinamikai tréningmódszer meghonosítója, a csoport- és teamdinamika szakembere. Rögtönzések Színháza a Lakmusz Társulat improvizációs színésze. Angolul, németül, szlovákul folyékonyan beszél.

Főbb kompetencia területei: - szervezetfejlesztési folyamatok tervezése és kivitelezése; - csoportdinamikai tréningek tartása; - vezetői hatékonyság fejlesztése; - teamek együttműködése, rejtett konfliktusok feloldása; - rendszerszemléletű coaching, szupervízió coachok, trénerek számára; - hatékony együttműködés a vezetői teamekben; - szociális és érzelmi intelligencia fejlesztése; - vezetői coaching; - team és csoport coaching;

Munkamódszerében szívesen alkalmazza a pszichodráma, a csoportdinamikai, valamint az improvizációs színházi ismereteit.

Wiesner Edina

2009 óta tréner, coach, mediátor és tanácsadó a profit és non-profit szférában. Képzett természetgyógyász, reflexológus. Pedagógia szakos tanárként végzett. Munkatapasztalatának jelentős részét az üzleti és a közszférában szerezte, többek között nemzetközi projektekben és munkacsoportokban. Részt vett egy nyelviskola alapításban és vezetésében, valamint egy magánegyetem vezetésében is dolgozott. A Magyar Csoport- és Szervezetdinamikai Egyesület, valamint a Pro-Mediare Gazdasági Mediációt Támogató Egyesület alapító tagja.

Margarete Gerber-Velmerig

  Hamarosan feltöltésre kerül.

Jelentkezés

A *-gal jelölt mezők kötelezők.