Snír Péter

Végzettsége szerint teológus és szociális munkás. Filozófiai tanulmányainak egy részét Amerikában és Ausztriában folytatta, továbbá alkalmazott pszichológiában szerzett képzettséget (pszichodráma, viselkedés terápia, csoportdinamika, rendszerszemlélet és provokatív terápia). Korábbi munkatapasztalatát a kereskedelemben szerezte, ahol kereskedőként és vezetőként is dolgozott. Felnőttképzőként a … Tovább »

Wiesner Edina

2009 óta tréner, coach, mediátor és tanácsadó a profit és non-profit szférában. Képzett természetgyógyász, reflexológus. Pedagógia szakos tanárként végzett. Munkatapasztalatának jelentős részét az üzleti és a közszférában szerezte, többek között nemzetközi projektekben és munkacsoportokban. Részt vett egy nyelviskola alapításban és … Tovább »

Burcsik Marianna

Pszichológus, pszichoterapeuta, pszichoanalitikus, csoportdinamikai tréner. Innsbruckban dolgozik klinikai- és egészségpszichológusként, valamint pszichoterapeutaként. Az Innsbrucki egyetemen megbízott előadó. Az osztrák Vöröskereszt Krisis-Intervencio Team tagja.

Dr. Karl Schattenhofer

Csoportdinamikai tréner, szupervizor, coach, pszichológus, pszichoterapeuta, pszichodráma vezető.
Szervezetfejlesztési és vezetési tanácsadó, valamint tréner – szociális intézmények és gazdasági szervezetek számára.
Különböző egyetemeken (München, Innsbruck) és főiskolákon (München) megbízott előadó. A TOPS München-Berlin e.V továbbképző Intézet … Tovább »

Michael Faßnacht

Pszichológus, teológus, szupervizor és coach (BDP), csoportdinamikai tréner (DGGO).
Hosszú éveken át főállású képzőként dolgozott a Münsteri Egyházmegye felnőttképző intézményében. A 90-es évek elejétől szabadúszó tréner, coach, szupervizor és tanácsadó. Specialítása: csoportdinamikai és coach képzések, valamint családi vállalkozások szervezetfejlesztése.Tovább »

Irmengard Hegnauer-Schattenhofer

Pszichológus, csoportdinamikai tréner (DGGO); család és rendszerszemléletű terapeuta (DGSF), szupervizor (DGSv), DGSF); tanszupervizor (DGSv). A TOPS München – Berlin e.V. trénere és tanácsadója. Speciális munkamódszere a csoportdinamika és rendszerszemlélet összekapcsolása, (család-) rendszerállítás, párterápia. http://www.tops-ev.de

Dr. Klaus Antons

Szociológiát és pszichológiát tanult. Pszichológiából doktorált. Korábbi klinikai tevékenysége mellett kutatott és egyetemeken előadott.
A német csoport- és szervezetdinamikai egyesület (DGGO) kiképző csoportdinamikai trénere.  A német szupervizori egyesület (DGSv) kiképző és tanszupervizora.  Család és szociálterápiában képzet.
Jelenleg szabadúszó … Tovább »

dr. Tarján Emőke

Végzettsége szerint orvos és pszichiáter. Több mint tíz éve önismereti pszichodráma csoportokat vezet Budapesten, Pécset, Bécsben, Bukarestben és Erdély különböző városaiban. Magyarországon és Romániában (Multicultural Association of Psychology and Psychoterapy) családterapeuta kiképzőként dolgozik. Egyéni, pár-, és családterapeutaként Budapesten és Mosonmagyaróváron … Tovább »

Margarete Gerber-Velmerig

Végzettsége szerint szociális munkás, csoportdinamikai tréner (DGGO), szupervizor és coach (DGSv), szervezeti tanácsadó.A tanácsadásban 30 éve dolgozik aktívan, ebből 25 éve szabadúszóként. Tapasztalata van a profit (autóipar) és a non-profit szektorban (egyesületek és civil szervezetek). Teameket minden szinten kísér, azok … Tovább »

Stréda Eszter

7 éve vezet önismereti pszichodráma csoportokat és kommunikációs workshopokat. Csoportdinamika és szupervizor képzésen vesz részt a németországi TOPS Intézet szervezésében. Különös figyelmet fordít az egyén és csoport egymásra hatása által fejleszthető kompetenciákra.