Társas és érzelmi intelligencia tréning

Az érzelmi intelligenciától boldogságunk és sikerességünk nagy mértékben függ. Az 5 napos tréning során garantált a fejlődés, hiszen ez egy kortól függetlenül fejleszthető kompetencia.

Csoportdinamikai design és csoportdinamikai tanulási formák workshop

Workshop Karl Schattenhoferrel:
Csoportdinamikai design és csoportdinamikai tanulási formák    A workshop munkanyelve magyar, a tolmácsolást Hári Ildikó végzi. Ez a workshop, azon trénereknek és csoportvezetőknek szól, akik tudatosabban akarják használni a csoportban és a csoportdinamikában rejlő lehetőségeket; a … Tovább »

Együtt. Működünk! – Szervezetdinamikai tréning

Ezen a tréningen a szervezeti dinamikákról lehet közösen tanulni, meg lehet ismerni azt is, hogy milyen eleven és változatos erők játéka zajlik szervezeteken belül. E szervezetdinamikai tréning idén először lesz Magyarországon.

Érzelmi Intelligencia és Csoportkompetencia – MiniTréning

Ahhoz, hogy a privát és munkahelyi csoportokban helyt állhassunk, hatékonyak legyünk, és jól érezzük magunkat, kiemelkedő érzelmi intelligenciával és csoportkompetenciákkal kell rendelkeznünk. Ami azt jelenti, hogy tiszta képünk van saját és mások működéséről, érzelmi reakcióiról, és tisztán látjuk a csoportban zajló folyamatokat. Ez … Tovább »

Pszichodráma és csoportdinamika

Háromnapos bentlakásos szeminárium
a németországi csoportdinamika egyik
első szaktekintélyével, Dr. Klaus Antonsszal Pszichodráma és csoportdinamika:
együtt erősebbek! Ha már ismered a csoportdinamika módszert, és ráéreztél az ízére Ha már ismered a pszichodrámát, de nem ismered a csoportdinamikát Ismered … Tovább »