római katolikus pap

Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

https://creightondev.com/2024/06/24/buy-zolpidem-cheap “Tapasztalatban tanultam meg, hogy a véleményem lehet más, mint akár a többségé is, kitarthatok benne, és az együvé tartozás ettől nem kell, hogy sérüljön. …az “egyetértés nem feltétele az egységnek”. …Már nem félek annyira a feszültségtől, nézeteltéréstől, vitától.”

Zolpidem Uk Buy https://habitaccion.com/order-ambien-cr-online 1. Miért jelentkeztél erre a tréningre? Mi volt a motivációd?

https://medcardnow.com/buy-ambien-zolpidem-uk Többektől hallottam, hogy hasznos lehet, bővíti az önismeretet. Valószínűleg Mustó Péter atya vett rá (ez úton is köszönöm neki).

https://arkipel.org/zolpidem-tartrate-online-uk 2. Hogy érezted magad a tréning alatt? Mi volt a tapasztalatod? Mit tanultál?

Alapjában véve nagyon jól. Másképpen fáradtam el, mint a hétköznapokon, ezért pihenés is volt. Tapasztalatom az, hogy gyorsan közeledtünk egymáshoz, és intenzíven alakultak az emberi kapcsolatok közöttünk. Az őszinteség jól esett. Nem kellett, hanem kívántunk őszintének lenni. Így igen hamar kialakult az, hogy feszültségek keletkeztek (mint minden egészséges emberi kapcsolatban), amik a szeretetet egyáltalán nem zavarták. Ez nagy tanulság volt nekem: hogy szabad és lehet feszültségnek lennie, mert az nem rombol, noha nem mindig könnyű, és nem kellemes. Később a feszültségek építő voltára is ráébredtem.

Tapasztalatban tanultam meg, hogy a véleményem lehet más, mint akár a többségé is, kitarthatok benne, és az együvé tartozás ettől nem kell, hogy sérüljön. Igazolva láttam, hogy az “egyetértés nem feltétele az egységnek”. Éppen ezzel később sok értéket tudtam adni a csoportnak és hazatérve másoknak is.

Ráébredtem arra, hogy általában hogyan vagyok jelen az embertársaim között, és ezt a legkülönbözőbb vonatkozásokban értem. Pl.: Milyenek az ösztönös-öntudatlan módszereim, amelyekkel helyet keresek, beilleszkedni akarok, határaimat kialakítom, figyelmet igénylek, stb. Valamit megláttam abból, hogy hogyan idegesítő, autokrata vagy korlátolt néhány szokásom. Ezt azóta könnyebben észre veszem, hogy igazíthassak rajta.

Ezek a felismerések meglepő erejű biztatást adtak. Helyretettek bennem sok mindent, ami mai napig is érezhetően hat. Vagyis gyógyított ez a pár nap. Visszatekintve is egészen igazolva látom azt, hogy a csoportdinamika is olyan esemény, ami tapasztalattal tanít. Nem nekiültem, hogy valamit megtanuljak, annak veszélyében , hogy elfelejtem, hanem formált valamennyit rajtam. Ezért nem felejtem el, még ha esetleg gondolati szinten már nem is emlékszem már rá pontosan.

3. Hogyan hasznosítod a tanultakat a mindennapi magán- illetve professzionális életedben?

Nem válik el élesen, hiszen a magánéletemben is a professzionális életemet élem. Már nem félek annyira a feszültségtől, nézeteltéréstől, vitától. Nyilván ezen a területen formálódtam 3 éve, mert mindig ide lyukadok ki. Könnyebben kiállok a véleményem mellett, és nem húzódok háttérbe. A kisebbségi érzésem jelentősen csökkent, már nem védem olyan agresszíven a véleményemet a nálam gyengébbekkel szemben, és nem húzódom háttérbe oly könnyen a nálam erősebbek elől. Formálódott a “gyengébb” és “erősebb” fogalmának jelentése is. Azt hiszem tisztult. Ezek nem kategorikus változások, inkább indulások, mozdulások.

Ambien Sleeping Tablets Online 4. Kiknek ajánlod a tréninget? Miért ajánlod?

Ha lehet ajánlani, akkor mindenkinek. Mindannyian közösség(ek!)ben élünk, emberek között. Egy ilyen tréning (nem szeretem ezt a szót) tapasztalatával megdöbbentően tudnak békésedni és erősödni a kapcsolataink. Figyelmünk, megértésünk, irgalmunk, stb. Ha azt mondom, hogy a szeretetünk, akkor elcsépelt szót használva arra gondolok, amit ez a szó valójában jelent.

(2006)