Projektmenedzser, tanácsadó, coach

Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

https://www.ag23.net/ambien-cr-order-online Discount Ambien Online 1. Miért jelentkeztél erre a tréningre? Mi volt a motivációd?

Egy korábbi önismereti tréningen tettem pár felfedezést önmagammal kapcsolatban arra vonatkozóan, hogy milyen területeken szeretnék továbblépni. Erre nagyon alkalmasnak tűnt a csoportdinamikai tréning.

https://www.magiciansgallery.com/2024/06/buy-ambien-prescription-online 2. Hogy érezted magad a tréning alatt? Mi volt a tapasztalatod? Mit tanultál?

https://www.club-italia.com/2024/06/ambien-online-shopping Egy darabig egész jól éreztem magam, aztán kissé türelmetlen, feszült, olykor mérges lettem, ezt követően “megfigyelői” pozícióba helyezkedtem, majd helyre zökkent egy csomó minden. Végülis beazonosítottam, mi zavar nagyon másokban, vagy egy adott helyzetben, és mi az, amire nem reagálok elég pozitívan illetve kreatívan. Végül jó ötleteket kaptam, hogy merre, hogyan tovább.

https://medcardnow.com/can-you-buy-zolpidem-online 3. Hogyan hasznosítod a tanultakat a mindennapi magán- illetve professzionális életedben?

Jobban felismerem a zsigeri, érzelmi reakcióimat, teret adok nekik, jobban hiszek is nekik. Másoknál is hamarabb és biztosabban felfedezek fontos belső folyamatokat mindkét szférában, mint korábban.

Purchase Zolpidem Online 4. Kiknek ajánlod a tréninget? Miért ajánlod?

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne személyes fejlődésében, társas kapcsolataiban vagy a munkájában tovább lépni. A türelem gyakorlására is alkalmas terep – a tevékeny, célorientált embereknek tartogat néhány nehéz pillanatot a rendkívüli szituáció, különösen első alkalommal.

(2009)

http://www.bartfaiedit.hu