Csoportdinamikai tréner, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó, szupervizor

Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

Végzettsége szerint teológus és szociális munkás. Filozófiai tanulmányainak egy részét Amerikában és Ausztriában folytatta, továbbá alkalmazott pszichológiában szerzett képzettséget (pszichodráma, viselkedés terápia, csoportdinamika, rendszerszemlélet és provokatív terápia). Korábbi munkatapasztalatát a kereskedelemben szerezte, ahol kereskedőként és vezetőként is dolgozott.

Order Ambien Online Mastercard

https://exitoffroad.com/zolpidem-online-reviews Felnőttképzőként a hazai csoportdinamikai tréningmódszer meghonosítója, a csoport- és teamdinamika szakembere. Rögtönzések Színháza a Lakmusz Társulat improvizációs színésze. Angolul, németül, szlovákul folyékonyan beszél.

https://www.club-italia.com/2024/06/buy-ambien-europe

Főbb kompetencia területei: – szervezetfejlesztési folyamatok tervezése és kivitelezése; https://medcardnow.com/brand-name-ambien-online – csoportdinamikai tréningek tartása; https://exitoffroad.com/ambien-generic-online – vezetői hatékonyság fejlesztése; – teamek együttműködése, rejtett konfliktusok feloldása; – rendszerszemléletű coaching, szupervízió coachok, trénerek számára; https://www.club-italia.com/2024/06/purchase-ambien-cr – hatékony együttműködés a vezetői teamekben; – szociális és érzelmi intelligencia fejlesztése; https://www.magiciansgallery.com/2024/06/order-ambien-online-cheap – vezetői coaching; https://vita.com.bo/zolpidem-buyers – team és csoport coaching;

https://creightondev.com/2024/06/24/buying-ambien-in-mexico

https://www.ag23.net/generic-zolpidem-online Munkamódszerében szívesen alkalmazza a pszichodráma, a csoportdinamikai, valamint az improvizációs színházi ismereteit.

https://makeitagarden.com/can-u-buy-ambien-online

Képzései

    Uk Ambien Online A hozzászólásokat lezártuk.

    https://starbrighttraininginstitute.com/buy-ambien-sleeping-pills-uk